Termeni si conditii

  1. Avem dreptul de a ne selecta clientii.
  2. In momentul in care se face rezervare este estimat costul in functie de zilele si respectiv orele de sosire estimate de dumneavoastra. Calculul final se face in functie de cate zile/ore ati lasat in parcare masina. Sunt cazuri cand este posibil sa intarzie avionul cateva ore, sa ajungeti in alta zi, etc… asta inseamna ca veti plati pentru timpul efectiv. Deci este posibil sa fie nevoie sa achitati in plus daca ati depasit tipul estimat initial si pentru care ati fost incasati deja.
  3. In urma evenimentelor cu COVID-19 care au afectat intreaga planeta am luat masuri pentru protejarea pasagerilor si clientilor nostri. Masinile sunt dezinfectate dupa fiecare cursa. Soferii au masca, manusi. Un paravan de protectie/separator separa soferul de habitaclul pasagerilor.
  4. La dus, in momentul in care va ducem de la masina dumneavoastra la aeroport, soferul va lasa o carte de vizita si va va indica locul de intalnire prentru preluare atunci cand va intoarceti. Va rugam sa memorati numarul de telefon.
  5. La intoarcere, dupa ce ati ridicat bagajele de pe banda, va rugam sa sunati la acel numar ca sa anuntati sosirea si sa va indreptati catre locul de intalnire. Locurile de intalnire au fost schimbate de catre conducerea Aeroportului Henry Coanda de-a lungul timpului. Daca intre plecare si sosire vor interveni astefl de schimbari va vom comunica telefonic noul loc de preluare de la aeroport.
  6. Timpul de asteptare pentru a fi preluati este de cateva minute. Din momentul preluarii, pana la parcare si la masina dumneavoastra timpul estimat este de 2-3 minute.
  7. Este necesar sa comunicati corect numarul de persoane cu care veti calatori. Nu veti fi taxat in functie de acest lucru dar avem nevoie sa stim cati pasageri vor fi pentru a ne asigura ca vor fi locurile libere.