Servicii de parcare pe termen lung Aeroport Otopeni Henri Coanda

 

Principala noastră activitate este oferirea de servicii de parcare pe termen lung, în locaţia situată în imediata apropiere a Aeroportului Internaţional “Henri Coandă”, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

parcare-pe-termen-lung-aeroport-otopeni

Locatia

Parcarea – deschisă non-stop – este situată pe DN 1, pe partea stângă a sensului de mers dinspre Bucureşti spre Ploieşti, vis-a-vis de Aeroportul Internaţional Otopeni, în sensul giratoriu de sub pod, imediat lângă magazinul Mini Prix.

Click aici pentru vizualizare hartă.

Rezervari

Rezervările se pot face atât telefonic la numerele de telefon 0786 015 303 sau 0786 015 300 cât şi pe internet, direct pe site-ul www.airparking.ro

Call center NON-STOP:

Pentru informaţii sau pentru rezervări, ne puteţi contacta la orice oră din zi sau din noapte. Dispecerii noştri vă vor răspunde 24 de ore/zi, 7 zile/săptămână.

Transfer Aeroport

Transportul catre/ de la aeroportul Otopeni este GRATUIT, cu unul din microbuz-urile noastre. Pentru cei interesați, realizăm transfer şi către aeroportul Băneasa.

Transferul către aeroport se face imediat după parcarea maşinii dumneavoastră, iar cel de la aeroport către parcare imediat dupa sosire, deci nu veţi pierde timp preţios pentru călătoria dumneavoastră.

Paza 24/7

Parcarea noastră beneficiază de pază şi monitorizare video non-stop, iar maşina dumneavoastră va staţiona în parcare privată, fără acces public. La AirParking nu trebuie să vă faceţi griji pentru siguranţa maşinii dumneavoastră!

Tarife parcare pe termen lung Aeroport Otopeni & Plata

Tarifele sunt diferenţiate în funcţie de durata de staţionare. Tarifele valabile în prezent sunt afişate pe site la secţiunea Tarife şi la casieria din incinta parcării. Unitatea minimă de timp taxabilă este de 24 ore, iar tariful total se calculează în funcţie de numărul de unităţi de timp de staţionare. Orice unitate de timp taxabilă începută se consideră unitate întreagă. Tariful pe unitatea de timp taxabilă diferă în funcţie de durata staţionarii (scade odată cu creşterea duratei totale de staţionare).

Plata serviciilor de parcare, conform duratei de staţionare, se poate face astfel:

sau

  • la casieria parcării, cash sau cu card bancar.

Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa şi MasterCard.

Faţă de perioada de timp taxabilă, beneficiaţi de 15 minute gratuite pentru transferul bagajelor în maşina personală şi pentru ieşirea din parcare.

Aaccesul in parcare. Reguli de utilizare

După ce aţi făcut rezervarea pentru parcare pe termen lung – on-line sau telefonic – trebuie să sosiţi la locaţie cu 15 minute mai devreme decât ora la care vreţi să ajungeţi la terminalul Plecări al aeroportului Otopeni pentru check-in şi îmbarcare (având în vedere totodată timpul necesar pentru check-in şi îmbarcare, solicitat de companiile aeriene).

La momentul intrării în parcare, casierul vă va elibera tichetul de parcare. Păstraţi tichetul până la sosirea din călătorie (de preferat, în maşină). Doar în  baza tichetului veţi putea achita contravaloarea serviciilor de parcare şi pentru a părăsi locaţia. Neprezentarea tichetului la ieşirea din parcare, deteriorarea sau pierderea acestuia, se taxează cu 500 RON.

Dupa parcarea maşinii, bagajele dumneavoastra vor fi transferate în microbuz-ul AirParking, care va efectua imediat transferul la terminalul de Plecari din aeroport.

La întoarcere, este suficient să ne comunicaţi ora la care aterizează avionul sau să ne sunaţi la telefoanele 0786 015 300 sau 0786 015 301, iar noi vom fi prezenţi în faţa terminalului Sosiri pentru transferul la AirParking şi preluarea maşinii dumneavoastră.

Pentru Agenţiile de Turism

În cazul în care doriţi să deveniţi agenţie revânzătoare a serviciilor de parcare AirParking, vă rugăm să ne contactaţi telefonic (tel: 0786 015 304) sau pe e-mail la adresa office@airparking.ro