Újdonságok

VIP transzfer

2013 május 20-tól VIP ügyfelünk. Ettől a naptól kezdve a repülőtéri transzfert egy új, kényelmes és biztonságos Mercede-Benz Vito-val végezzük, amely 7 személy szállítására van kiképezve és kellő hely áll rendelkezésre a poggyásznak is. Minden oka megvan rá, hogy a AirParkingingot válassza!

 

Nálunk parkol és megérkezéskor az autóját tisztán veheti át  

Mostantól igénybe veheti fizetős autómosó szolgáltatásunkat is,

mivel a AirParkinging területén minőségi szolgáltatásokat nyújtó környezetbarát autómosó nyílt. Amíg utazik, mi lemossuk autóját és megérkezéskor azt tisztán találja.

 

Autómosási árak (belső + külső mosás):
– személygépjármű – 30 lej
– SUV, furgon – 35 lej.

 

 

On-line fizetés internetes foglalás esetén

On-line foglalás esetén most a AirParkinging.ro honlapon közvetlen on-line fizetési lehetőséget is biztosítunk. Az  on-line fizetési oldalon, az ár ellenőrzése után töltse ki a foglalási űrlapot és a „Fizetés mód ” oldalon válassza ki az „online bankkártyás fizetés” opciót. Át lesz irányítva egy biztonsági fizetési modulba. Az online kifizetett összegeket csak abban az esetben van módunkban visszatéríteni, ha a foglalást a parkolás tervezett időpontja előtt minimum 48 órával az parcare@airparking.ro e-mail címre küldött üzenet által lemondja.

 

Foglalja le on-line a parkolóhelyet

A AirParkinging.ro honlapon egy rendkívül egyszerűen kezelhető online foglalási modult talál. Lépjen be a AirParkinging.ro honlapra, töltse ki az adatokat és nyomja meg a „Foglalás” gombot. Az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazolást kap a foglalására.