Szolgáltatások

A mi fő tevékenységünk, hosszú távú parkolási szolgáltatás biztosítása, nem messze a „Henri Coandă” Nemzetközi Repülőtértől a hét minden napján, 0-24 órás nyitvatartásal. Igény szerint autómosást is biztosítunk. Ez azt feltételezi, hogy parkolás után az autó kulcsokat átadja munkatársainknak, hogy átvigyék a gépjárművet az autómosóba, mely a parkoló területén található.

 

ELÉRHETŐSÉG

A non-stop nyitvatartó parkoló a DN1 főúton,  bal oldalon található Bukarest és Ploieşti, között, az Otopeni Nemzetközi Repülőtérrel szemben, a híd alatti körforgalom második bejáratánál, közvetlenül a Mini Prix üzlet melett.

Bukarest felől, miután áthaladt az első repülőtéri bejárat előtt, maradjon az 1. sávon (ne hajtson fel a hídra) így megérkezik a híd alatti körforgalomhoz. Hajtson be a körforgalomba és forduljon vissza Bukarest felé. A AirParking a körforgalom után a második bejáratnál van, a Mini Prix előtt.

Ploiesti felől, miután megérkezett Otopeni-be egy átkelőhely következik. Forduljon mellette jobbra, a AirParking bejárathoz (a második bejárat a körforgalom után).

Ha látni szeretné a térképet, klikkeljen ide.

 

 

FOGLALÁS

Foglalhat telefonon a 0040786 015 303 és a 0040786 015 300 telefonszámokon, vagy közvetlenül az interneten, a www.airparking.ro honlapon.

 

 

NON-STOP CALL-CENTER:

Ha információt szeretne, vagy foglalni, a hét minden napján nappal vagy éjszaka akármikor kapcsolatba léphet velünk. A diszpécsereink napi 24 órán át, a hét minden napján szolgálatára állnak.

 

REPÜLŐTÉR TRANSZFER

Az Otopeni repülőrérre /repülőtérről a transzfer  INGYENES és az egyik kisbuszunkkal történik.

A transzfer a repülőtérre azonnal az autója parkolása után kezdetét veszi és fordítva, amikor a repülőtérről a parkoló felé igyekszik, azonnal az érkezése után, így  nem veszít értékes időt az utazással

 

24/7 ŐRZÉS

A parkolót állandóan őrizzük és videó megfigyelés alatt áll, az autójat privát parkolóba tartjuk, ahova idegeneknek tilos a belépés. A AirParking parkolójában nem kell aggódnia autója biztonságáért!

 

ÁRAK & FIZETÉS

Áraink a parkolás időtartama szerint differenciáltak. A jelenleg érvénybe levő díjainkat a honlapon az Árak lapon, vagy a parkolóban található kasszánál találja meg.

A minimális parkolási időegység 24 óra, a teljes árat a parkolási egységek összege alapján számítjuk ki. Mindegyik megkezdett időegység teljes időegységnek számít. Az időegység ára függ a teljes parkolási időtől (csökken a teljes parkolási idő növekedésével).

 

A parkolási szolgáltatásokat, a parkolási idő alapján az alábbiak szerint egyenlítheti ki:

vagy

  • a parkoló kasszánánál, készpénzzel vagy bankkártyával fizethet.

Fizetéskor Visa vagy MasterCard bankkártyát fogadunk el.

A díjazott idő mellett rendelkezésére áll 30 perc ingyenes idő, hogy a poggyászt az autójába áttegye és elhagyja a parkolót.

Gépjárműparkok, vagy gyakran utazók esetében különleges árajánlatunk van, vagy fizetési megállapodást köthetünk.

 

BELÉPÉS A PARKOLÓ TERÜLETÉRE. HASZNÁLATI SZABÁLYZAT.

Miután elvégezte az online, vagy telefonos foglalást, érkezzen 15 perccel korábban a parkoláshoz ahhoz az időhöz viszonyítva, amikor meg kell jelenjen az Otopeni repülőtér Távozás termináljánál check-in és beszállás céljából (tekintettel a repülő társaságok check-in és beszálláshoz igényelt idejére).

Amikor megérkezik a parkoló bejáratához, a kasszás kiadja a parkoló jegyet. Őrizze meg a jegyet egészen addig, amíg az utazásból visszatér (lehetőleg hagyja a parkolójegyet az autóban). Csak a jegy alapján egyenlítheti ki a parkolási szolgáltatást és csak ez alapján hagyhatja el a parkolót. Ha parkoló elhagyásakor nem tudja a jegyet felmutatni, vagy az megrongálódott, illetve elveszett, 500 RON parkolási díjat számítunk fel.

Az autó leparkolása után a poggyászát áttesszük a Sky Park kisbuszba, amely azokat rögtön átviszi a repülőtér Távozás termináljához.

Hazatérve elég, ha hív minket a 0040786 015 300, vagy a 0040786 015 301 telefonszámokon, amíg a poggyász átvételre vár és mi ott leszünk az Érkezések terminálnál a Sky Park transzferhez és hogy az autóját átvegyük.

 

Utazási Irodáknak

Abban az esetben, ha AirParking szolgáltatás közvetítő ügynöke szeretne lenni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 0040786 015 304 telefonszámon, vagy az office@airparking.ro e-mail címen.