Rólunk

A mi fő tevékenységünk hosszú távú parkolási szolgáltatás biztosítása, nem messze az Otopeni „Henri Coandă” Nemzetközi Repülőtértől.

Versenyképes áraink, őrzött parkolónk van, amelyet a nap 24 órájában videokamerás megfigyelőrendszerrel felügyelünk, továbbá jól képzett, felelős és operatív személyzettel állunk rendelkezésére.

Ügyfeleink azok az utasok, akik repülővel utaznak bel- vagy külföldön, akik nem szeretnének nagy összegeket költeni a repülőtérre való szállítással, de akik ezt inkább a személyes autójukkal szeretnék elvégezni, sokkal kellemesebb és kényelmesebb módon.

A parkoló a DN1 főúton,  bal oldalon található, Bukarest és Ploieşti, között, az Otopeni “Henri Coandă” Nemzetközi Repülőtérrel szemben, a híd alatti körforgalom után a második bejáratnál, közvetlenül a Mini Prix üzlet mellett. Ide kattintva megtekintheti a térképet.

Parkolót foglalhat telefonon a +40786 015 303 számon, valamint közvetlenül az interneten, a www.airparking.ro honlapon.

A repülőtéri transzfer az autója parkolása után azonnal kezdetét veszi és fordítva, amikor a repülőtérről a parkoló felé igyekszik, rögtön az érkezése után, így nem veszít értékes időt az utazásával.

A parkolót őrzzük és napi 24 órás videó felügyelet alatt van, így nem kell aggódnia az autója biztonságáért.

Élvezze az utazást!

Válassza a AirParking-ot!