FOGLALJON MOST!
15% kedvezmény

A promóció a 2016 február 29-ig elküldött foglalásokra érvényes.

NEW: Electric vehicle charging station for our customers.

Üdvözöljük az AirParking honlapján

A AirParking-al időt és pénzt takarít meg. Drága taxis szállítás nélkül, és anélkül, hogy igénybe venné barátját, vagy a tömegközlekedési eszközöket!

FOGLALJON MOST!
15% kedvezmény

A promóció a 2016 február 29-ig elküldött foglalásokra érvényes.

Üdvözöljük az Otopeni „Henri Coandă” Repülőtér Parklójának, a AirParking honlapján!

A AirParking, mely közvetlenül a Otopeni „Henri Coandă” nemzetközi repülőtér mellett található, hosszú vagy rövid távú parkolási szolgáltatásokat nyújt azok számára, akik repülővel utaznak, az Otopeni Repülőtérről, személyes, vagy üzleti ügyben.

KÉNYELMES ÉS ELŐNYÖS:

– Az Otopeni repülőrérre /repülőtérről  a transzfer  INGYENES és rögtön történik.

– A parkolási díjak, a parkolási napok száma szerint, rendkívül versenyképesek és differenciáltak. Azok, akik gyakran utaznak repülővel, havi bérletet is vásárolhatnak.

– Az olyan vállalatokkal, melyeknek autó flottájuk van, a parkolás havi számlázása céljából megállapodást köthetünk.

– Többé nem kell esőben, hóban, kánikulában a poggyászát cipelnie. A kisbuszaink átveszik Önt az autótól és a repülőtér bejáratánál leteszik. Mikor az utazásból visszatér, átvesszük a repülőtér Érkezések terminálja előtt és az autójához szálltjuk. A legkényelmesebb reptéri parkolás áll rendelkezésére.

 

FOGLALJON most parkolóhelyet, és 10% kedvezményt kap. Fizethet online, vagy a parkoló kasszájánál.

Az online kifizetett összegeket csak abban az esetben van módunkban visszatéríteni, ha a foglalást az parcare@skypark.ro  e-mail címre küldött üzenet által a parkolás tervezett időpontja előtt minimum 48 órával lemondja.

NEM KELL TÖBBÉ AGGÓDNIA:

– A parkolót biztonsági embereink a hét minden napján 0-24 órás videó megfigyelés alatt tartják. Így az autóját a parkolóban való tartózkodás teljes időtartama alatt biztonságban tudhatja.

– Ezen kívül autó-mosás szolgáltatást is igénybe vehet Az autómosó a parkoló területén van. Ha visszatéréskor tisztán akarja találni autóját, hagyja az autó kulcsát a munkatársainknál és mi az autót a repülőgép érkezése előtt néhány órával lemossuk.

– A parkolónk az ügyfélszolgálat szempontjából a legjobb választás. Csak egy példa: ha hosszú ideig szándékozik parkolni, biztosítjuk arról, hogy nem találja az autója akkumlátorát lemerülve. Minden lehetséges igényét beszélje meg a helyszíni személyzettel, és mi ezekre megoldást találunk.

GYORSAN és EGYSZERŰEN:

Az eljárás egyszerű! Miután elvégezte az online, vagy telefonos foglalást, csak annyit kell tennie, hogy a 15 perccel korábban érkezzen a helyszínre, mint az idő, amikor az Otopeni repülőtér termináljánál szeretne lenni check-in és beszállás céljából. Az egyik kisbuszunk ingyen és a legrövidebb idő alatt átviszi a repülőtérre.

 

Hazatérve, miután átjutott az iratok ellenőrzésén, amíg a poggyászára vár, hívhat minket a +40786 015 300, vagy a +40786 015 301 telefonszámokon és mi ott leszünk az Indulási terminál, zóna A előtt a Air Parking transzferhez és hogy az autóját átvegyük. További részletekért lépjen be a Szolgáltatások oldalra.

 

Ha kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk: a hét minden napján napi 24 órán át állunk rendelkezésére az alábbi telefonszámokon: +40786 015 303 vagy +40786 015 300.

Élvezze az utazást!

Válassza a AirParking-ot.

AirParking az Google Maps