Parcare la Otopeni pe termen lung – Parcare aeroport

Plecati in calatorie si cautati o parcare la otopeni pentru a va parca masina? AirParking va ofera cele mai bune servicii de parcare pe termen lung la aeroport Henri Coanda, Otopeni.

Parcare la Otopeni

Oferirea de servicii de parcare la Otopeni pe termen lung reprezinta principala noastră activitate. Locaţia parcarii este în imediata apropiere a Aeroportului Internaţional Henri Coandă.
Preţuri competitive, pază şi monitorizare video 24 de ore pe zi şi un personal bine pregătit, responsabil şi prompt. Vizualizati si lista de tarife parcare aeroport Otopeni.
Clienţii noştri sunt pasagerii care călătoresc cu avionul în ţară sau în străinătate, care doresc să nu cheltuiască mult cu transportul până la/ de la aeroport, dar care preferă totodată să facă acest lucru cu maşina personală, într-un mod mult mai plăcut şi mai comod.
Parcarea este situată pe Strada Drumul Garii Balotesti , nr. 26 pe partea dreapta a sensului de mers dinspre Bucureşti spre Ploieşti, dupa ce treceti de Aeroportul Internaţional Otopeni. Click aici pentru vizualizare hartă.
Rezervările se pot face direct pe site-ul www.airparking.ro.
Transferul către aeroport se face imediat după parcarea maşinii dumneavoastră, iar cel de la aeroport către parcare imediat dupa sosire, deci nu veţi pierde timp preţios pentru călătoria dumneavoastră.
De asemenea, parcarea beneficiază de pază şi monitorizare video non-stop, astfel încât nu trebuie să vă faceţi griji pentru siguranţa maşinii dumneavoastră.
Bucură-te de călătorie! Alege AirParking!