Transport aeroport Otopeni – Noutati AirParking

Transfer de lux

Începând cu 20 mai 2013 esti clientul nostru VIP. De acum beneficiezi, pentru transferul la si de la aeroport, de confortul si siguranta unui Mercede-Benz Vito nou echipat pentru transportul a 7 persoane si dotat cu un spatiu generos de bagaje. Ai toate motivele sa alegi AirParking!

Parchezi maşina la noi şi la întoarcere o găseşti curata

Acum puteţi opta şi pentru serviciul de spălare auto, contra cost, pentru că în incinta AirParking s-a deschis o spălătorie auto ecologică de înaltă calitate. Maşina dumneavoastră va fi spălată în timp ce dumneavoastră sunteţi plecat, astfel ca la întoarcere o veţi găsi curată.
Tarife spălat interior + exterior:
– autoturism – 30 lei
– SUV, van – 35 lei

Transport aeroport Otopeni şi Aeroport Băneasa

Pentru a satisface nevoile clientilor, asiguram si transport catre aeroportul Otopeni. Asadar puteti opta pe Skypark pentru un transfer la aeroport Otopeni sau Baneasa.

La cerere, pentru clienţii noştri asigurăm transfer şi la/ de la Aeroportul BANEASA, cu microbus-urile noastre. Tariful pentru transfer este de 25 lei / transfer / sens sau 50 lei / transfer / dus-întors.
Pentru Aeroportul Otopeni transferul este GRATUIT.

Plăţi on-line pentru rezervările pe internet

Pentru rezervari parcare efectuate on-line, este disponibilă acum şi opţiunea plăţii on-line, direct pe AirParking.ro. În modulul de plăţi online, după verificarea tarifului, completaţi formularul de rezervare şi selectaţi “plata online cu cardul” la rubrica “Alegeţi modalitatea de plată” se bifeaza “plata online cu cardul”. Veţi fi redirecţionat într-un modul securizat de plată online.Returnarea platilor on line se face numai prin anularea rezervarii la adresa de email parcare@airparking.ro, cu minim 48 de ore inainte de data programata de intrare in parcare.

Rezervă-ţi online locul de parcare

Pe AirParking.ro veţi găsi un modul de rezervări on-line extrem de uşor de utilizat. Accesaţi AirParking.ro, completaţi câmpurile cu informaţiile necesare şi selectaţi butonul “Rezervă”. Veţi primi un email de confirmare pe adresa de email pe care aţi menţionat-o în formular.